Memmert-medicine

memmert products superlab

Memmert grejač ćebadi IFbv

Grejač ćebadi, IFbv, na bilo koju preciznu temperaturu između 40-60 °C

Sistemi za kontrolu temperature su od vitalnog značaja za zbrinjavanje teško povređenih pacijenata, posebno u hitnim traumatskim prostorijama. Grejač ćebadi, IFbv, koristan je kada su ćebad i krpe, prethodno zagrejane na bilo koju preciznu temperaturu između 40-60 °C, potrebne da bi se pacijenti zagrevali pre ili posle operacije. Ova praksa minimizira rizik od komplikacija kao što su infekcije rana, kardiovaskularni poremećaji, srčana aritmija ili vaskularni poremećaji

Sistemi za kontrolu temperature su od vitalnog značaja za zbrinjavanje teško povređenih pacijenata, posebno u hitnim traumatskim prostorijama. Grejač ćebadi, IFbv, koristan je kada su ćebad i krpe, prethodno zagrejane na bilo koju preciznu temperaturu između 40-60 °C, potrebne da bi se pacijenti zagrevali pre ili posle operacije. Ova praksa minimizira rizik od komplikacija kao što su infekcije rana, kardiovaskularni poremećaji, srčana aritmija ili vaskularni poremećaji.

pogledajte PDF brošuru >>>

 

IF260bw_Offen

Memmert incubator sa hlađenjem ICP eco

Kada treba uskladištiti veliki broj uzoraka

Ako je potrebno uskladištiti veliki broj uzoraka, možete se osloniti na maksimalnu iskorišćenost komore u inkubatoru sa hlađenjem ICPeco. Ovaj Memmert inkubator sa hlađenjem ima brzu i preciznu promenu između faza zagrevanja i hlađenja u radu na rampi, kao i niske nivoe buke. Sa fino podešenom tehnologijom upravljanja, temperature dostižu zadatu tačku precizno, bez energetski intenzivnog prenaponskog grejanja ili temperaturnih fluktuacija.

Moguće primene:

  • Mikrobiološka ispitivanja
  • Određivanje broja klica
  • Kultivacija ispod i iznad sobne temperature
  • Određivanje BSB5 i BSB7
  • Testovi stabilnosti
  • Skladištenje uzoraka

pogledajte PDF brošuru >>>

ICH110_Offen

Incubator sa hlađenjem sa Peltjeovim elementom IPP

Radi sa visokom preciznošću, bez vibracija

Memmert IPP Peltier incubator sa hlađenjem radi sa visokom preciznošću, bez vibracija.

Pruža energetsku efikasnost bez premca i, za razliku od kompresorske tehnologije, energija se koristi samo tokom procesa grejanja ili hlađenja.

Kako IPP inkubatoru nije potreban kompresor, on štedi dragoceni prostor u laboratoriji i postiže izuzetno nizak nivo buke.

pogledajte PDF brošuru >>>

IPP110ecoplus

Incubator Im

Grejanje i kontrola temperature posebno za niske temperature

Grejanje i kontrola temperature u inkubatoru Im su dizajnirani posebno za niske temperature.

Možete biti sigurni da se kulture bakterija, gljivične kulture i kulture ćelija inkubiraju najnežnije i bez ikakvih prekoračenja temperature.

Tokom procesa zagrevanja, temperatura se povećava u veoma uskom kontrolnom opsegu i održava tačno na ciljnoj vrednosti. Komora za prethodno zagrevanje zagreva dovedeni vazduh i izbegava sva odstupanja.

pogledajte PDF brošuru >>>

IN110plus

CO2 inkubator ICO med

Za vrhunski komfor

Memmert CO2 inkubator ICOmed je klasifikovan kao medicinski uređaj klase IIa.

Za vrhunski komfor i optimalnu higijenu, opremljen je elektropoliranom komorom, a kao opcija sa kontrolom kiseonika ili aktivnom kontrolom vlažnosti. Svi modeli imaju program od 1 sata za sterilizaciju komore na 180 °C.

Grejanje sa svih šest strana garantuje konstantnu atmosferu na bilo kom mestu unutar CO2 inkubatora.

pogledajte PDF brošuru >>>

 

ICO105_Offen

Memmert – Experts in Thermostatics

Naša strast prema detaljima čini sušnice, inkubatore i vodena kupatila Memmert tako preciznim i izdržljivim. Činjenica da su svi naši proizvodi razvijeni i proizvedeni isključivo u našoj kompaniji učinila nas je tehnološkim liderima u uređajima za kontrolu temperature. Naša čvrsta posvećenost kvalitetu nas je učinila pouzdanim partnerom u medicinskom sektoru i industriji medicinskih istraživanja još od početka rada 1947. Godine, kada smo I napravili prvi sterilizetor za potrebe Crvenog Krsta u Nemačkoj.

Znamo da je osiguranje kvaliteta od kraja do kraja ključno kada je u pitanju zdravlje. Memmert je sertifikovan u skladu sa DIN EN ISO 13485 za sertifikovana medicinska sredstva. Štaviše, Memmert je uspešno prošao produženje MDD 93/42/EEC sertifikata. Postojeći EC sertifikat, direktiva 93/42/EEC je izdalo notifikovano telo i sada važi do maja 2024. godine prema prelaznoj uredbi (EU) 2017/745. Grejač ćebadi IFbv se koristi za zagrevanje nesterilnih ćebadi i krpa. INmplus/IFmplus inkubator se primenjuje za zagrevanje rastvora za ispiranje i infuziju. SF/SFplus sterilizator toplog vazduha za sterilizaciju medicinskog neorganskog materijala i ICOmed CO2 inkubator za vantelesnu oplodnju i biosintezu su sertifikovani medicinski uređaji.

Priča o uspehu Memerta počela je 1947. godine razvojem sterilizatora toplog vazduha za Crveni krst. Danas su sušnice za grejanje Memmert nezamenljive u medicinskim laboratorijama, operacionim salama i anesteziološkim odeljenjima. Ostavljaju trajni utisak svojom estetikom i dizajnom prilagođenim korisniku u kombinaciji sa preciznošću i pouzdanošću bez premca. Pored toga moguće primene održavanje fango parafina i silikata toplim za fizikalnu terapiju, takođe aparati su registrovani i u ALIMSU.

X
Scroll to Top