View as:

 • CHISON SONO TOUCH 30

  Tablet ultra zvuk najnovije generacije . Mali, lagan, prenosiv i zbog toga pogodan kako za službe urgentne medicine, anesteziologije, tako i za cirkulisanje po bolničkim odeljenjima, sa operativnim startom za 30 sec od uključivanja.

 • LOVIBOND Sistem za određivanje BOD (BPK)

  Razvojem novih rešenja kompanija Tintometar je tržištu ponudila najpouzdaniji sistem za kontrolu Biološke Potrošnje Kiseonika u otpadnim vodama. Sistem počiva na monometarskoj metodi ali za razliku od sličnih sistema ima daleko veću funkcionalnost, vrlo je jednostavan za rad i korisniku u svakom trenutku pruža informacije o trenutnom statusu merne glave, trenutnoj vrednosti i vrednosti u prethodnom periodu. Sistem može biti sa 6 ili 12 mesta i dopunjuje ga izbor od 4 termostata sa hlađenjem različite veličine, u zavisnosti od broja mernih sistema u njemu.

 • LOVIBOND Sistem za određivanje COD (HPK)

  Ovaj kompaktan i jedinstven sistem prilagođen je brzoj i pouzdanoj analizi Hemijske Potrošnje Kiseonika i time nezamenjiv u kontroli kvaliteta otpadnih voda.

 • LOVIBOND MD 200

  Fotometri serije MD 200 za jedan, 2 ili 3 parametra su brzi, veoma jednostavni za rad i precizni. Isporučuju se u koferu sa tablet reagensima, kivetama i priborom.

 • ChecKit komparatori

  ChecKit komparatori, namenjeni osnovnoj kontroli većeg broja parametara u vodi. Snabdeveni su komparatorom, kolor diskom (mogu se dokupljivati samo dodatni diskovi za druge analize), tablet reagensima, kivetama i uputstvom za rad.

 • LOVIBOND Testeri

  Testeri MINI TEST i CHECKIT za brzo kolorimetrijsko određivanje na tenu različitih parametara (hlor, gvožđe, nitrati, pH, kiseonik, fosfati…)

 • JULABO New Corio Cirkulatori

  Ovi cirkulatori pružaju tačnije temperature, povećanu preciznost, širok opseg radnih temperatura, uz dodatne opcije koje omogućavaju komforniji i lakši rad, a sve to uz moderan izgled i kompaktne dimenzije.

 • FRITSCH Pulverisette 13

  U saradnji sa kompanijom Fritsch predstavljamo vam novu generaciju laboratorijskih mlinova. Novi mlinovi serije Premium Line imaju poboljšane, vrhunske performanse, unapređene sigurnosne sisteme, najsnažnije motore i najefikasnije sklopove za mlevenje i savremene kontrolne sisteme.

 • PERKIN ELMER TurboMatrix™

  Perkin Elmer-ovi vodeći headspace, headspace trap i termalni desorberi su prvi izvor za različite analize lako isparljivih uzoraka. Bez obzira koji brend ili model gasnog hromatografa posedujete, Vi možete da ih nadoknadite Perkin Elmer-ovim sistemom za uvođenje uzoraka.

 • PERKIN ELMER Clarus® SQ 8 GC/MS

  Clarus® SQ 8 GC/MS neprevaziđene osetljivosti i stabilnosti, nudi limite detekcije neviđene do sada. Karakterišu ga Clarifi™ detektor i jedinstveni SMART™ source (Simplified Maintenance And Removal Technology). Swafer tehnologija protoka proširiće vaše mogućnosti u hromatografiji.

 • PERKIN ELMER TMA 4000

  Jedinstveni dizajn koji omogućava termomehaničku analizu za maksimalnu pouzdanost koeficijenta termalne ekspanzije (CTE) u materijalima. Ovaj instrument obezbeđuje da razumete kako se materijal menja sa temperaturom.

 • PERKIN ELMER Hyphenation tehnologija

  Tehnologija koja spaja dva ili više instrumenta koji pružaju uvid u hemijske strukture, do sada neviđene drugim tehnikama.
  Sistem omogućava povezivanje DSC-a, TGA, FT IR-a i GC/MC-a u jedan sistem obezbeđujći sve informacije u vezi jednog materijala.