Sciencelab je pouzdani partner svih naučnih institucija širom Srbije, a i dalje. Naša misija je da ponudimo našim klijentima sve što im je potrebno u istraživačkom, nastavnom i projektnom radu. Pored standardne ponude SUPERLAB-a, mi Vam nudimo mogućnost uvoza specijalizovane opreme po Vašoj želji, kao i kontinuirano pružanje podrške za istu.

U okviru naše standardne ponude možete naći:

Memmert – Nemačke proizvođač inkubatora sušnica, klima komora i vodenih kupatila koje odlikuju vrhunske performanse, moderan dizajn i napredan softver koji rukovanje i menadžment podacima čini brzim, lakim i efikasnim.
Pogledajte deo naše ponude:
izbor iz ponude za vaše MEDICINSKE LABORATORIJE >>>

Faster – Italijanski proizvođač laminarnih komora i komora za rastvaranje citostatika, odlikuje ih modularnost i savremena rešenja kao i unapređenja standardnih rešenja i sistema.

IKA – Nemački proizvođač opšte laboratorijiske opreme. Nagradu za lidera na svetskom tržištu su dobili 2020. Prethodne tri godine, novi proizvodi iz razvoja su nosioci nagrada za dizajn 4 godine unazad. Poznati su po rotacionim vakuum uparivačima, modularnim šejkerima i kalorimetrima.

IKA-BIOREACTORS
X
Scroll to Top